Apikoğlu Dana Kangal Sucuk Kg
Apikoğlu Dana Sucuğu, dana eti ve doğal baharatlar kullanarak 7-8 gün süren fermantasyon yöntemi ile 100 yılı aşkın süredir geleneksel yöntemlere bağlı kalarak üretmekte, Apikoğlu’nun yüzyıllık tecrübesi ve sırrı ile hazırlamaktadır. Geleneksel sucuk lezzeti ile kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olan Dana sucuğu tek başına tavada pişirebilir ya da yumurta ile omlet şeklinde tüketebilirsiniz. Izgarada veya mangalda pişirip ekmek arası olarak tüketmek de oldukça keyiflidir. Türk mutfağının geleneksel yemeği olan Kuru Fasulyeye katabilir enfes tatlar elde edebilirsiniz. Pilav ve makarnalarınıza da lezzet katmak için birkaç dilim Apikoğlu sucuk ilave edebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!