Erpiliç But Izgara Tava Kg
Tamamen kemiksiz olarak pişmeye hazır haliyle sunulan piliç but parçaları, mutfağınıza nefis tatlar katıyor. Et parçalarının üzerine kimyon, karabiber, kekik, bir kaşık limon suyu ve sıvı yağ ilave ederek bir süre dinlendirdikten sonra, ızgara yapılırsa ortaya enfes bir lezzet çıkıyor.Aynı şekilde tereyağ ile tava yapabilirsiniz. Piknikte veya bahçede barbekü yaptığınızda yumuşacık ve ince olmasıyla çabuk pişen piliç but, lezzetiyle de sevdiklerinizin damak zevkine hitap ediyor.Patates, patlıcan, sivri biber, domates gibi karışık sebzelerle birlikte fırına sürüldüğünde aile boyu lezzetli bir ana yemek hazırlanabiliyor. Kalabalık sofralarda herkese kolaylıkla servis yapılabilen formuyla oldukça pratik bir ürün olan açık piliç but ızgara tava, işinizi kolaylaştırıyor.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!