Sütün hijyenik koşullarda ömrünü uzatarak kullanım açısından avantaj sağlayan UHT (Ultra High Temperature) teknolojisiyle üretilen Ülker İçim UHT Süt, böylece uzun süre ilk günkü tazeliğini ve besin değerlerini koruyor.
Türk Gıda Kodeksi Çiğ Süt ve Isıl İşlem Görmüş İçme Sütleri Tebliği'ne uygun olarak üretilen ürün, günlük kalsiyum ihtiyacıyla birlikte protein ihtiyacının da karşılanmasına yardımcı oluyor.
İçim UHT Süt'ü, kahvaltıların ve diğer öğünlerin yanında tüketebileceğiniz gibi pasta, kek, kurabiye, hamur işleri, sos, içecek tariflerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Çiftliklerden özenle toplanıp, gerekli analizler ve yöntemler uygulandıktan sonra özel ambalajlarla paketlenerek raflardaki yerini alan UHT süt, uzun raf ömrüne ek olarak % 100 saf şekliyle tüketiciye sunuluyor.
UHT yöntemi sayesinde sütün bozulmasına ve hastalıklara sebep olabilecek mikroorganizmaları içinde barındırmayan ürün, özel aseptik paketiyle ışık, nem, hava gibi zarar verici dış etkenlerden de korunmuş oluyor.