Bizim dilimizdeki erişte, makarna türevinde bir yemektir. Beyaz ve esmer undan üretilmiş tercihleri mevcuttur. Bizdeki makarna/erişteden farkı boyutu, hazırlanışı ve yenme şeklidir. Görünüm olarak Türkiye’de ki spagetti makarnalarına benzerler ancak onlardan çok daha ince ve kısadırlar. Bütün bir paketi bir porsiyonluktur. Birçok çeşidi, özel sosları ve farklı tarifleri mevcuttur. Önceden pişirilmiş makarna türüdür, genellikle paket, bardak veya kaselerde satılmaktadır. Makarna tipik olarak un, tuz ve palm yağı içerir. Paketleri genellikle tuz, baharat ve monosodyum glutamat (MSG) içerir. Şimdi siz de pratik ve lezzet dolu bir Noodle ziyafeti yaşayarak bu lezzeti deneyimlemelisiniz.
Adkoturk, uluslararası yatırımcıların iştiraki ve %100 yabancı sermaye ile 2010 yılından itibaren Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Dünyanın 85 ülkesinde var olan Indomie Hazır Noodle lezzeti, üretim tesislerini Tekirdağ Çerkezköy’de faaliyete geçirmiştir ve böylelikle Türkiye’deki ilk Noodle üretim fabrikası olma özelliği taşımaktadır.