Komili Ayçiçek Yağı 2 lt. kalite normlarında ayçiçeğinden üretilmiştir. Türk Gıda Kodeksi Bitki Adı ile Anılan Yağlar Tebliği'ne uygundur. Komili Ayçiçek Yağı'nı en çıtır kızartmalardan en hafif hamur işlerine kadar tüm sıcak yemeklerinizde afiyetle kullanabilirsiniz. Ayçiçeği günеbakan, gündöndü ve gün çiçeği olarak da bilinmektedir.
Kızartmalı tarifleriniz için püf noktaları: Kızartmadan önce yıkadığınız tüm malzemeleri mutlaka kağıt havluda kurutun, böylece tavada sıçramasını engellersiniz. Patlıcan kararmaması ve fazla yağ çekmemesi için kızartmadan önce 5-10 dk. Tuzlu suda bekletin. Kızartmalarınızı yağdan çıkardıktan sonra ise hemen tabağa alın tuzlayın. Tuz fazla yağı ve buharı emecektir. Balıkların iyi kızarması için yıkayıp kuruladıktan sonra balıkları sırasıyla süte batırın ve una bulayın.
Sıvıyağları; ışık görmeyen, oda sıcaklığında olan bir yerde nemden uzakta ve ağzı kapalı şekilde muhafaza etmeye özen gösterin.