Turşu; sebze ve meyvelerin tuz ve sirke karışımı olan salamurada fermente edilmesi, yani bir tür mayalanması işlemidir.
Kühne tuşuları; büyük bir dikkat ve özenle üretilir. Malzemeleri elle seçilir, kontrol edilir ve cam kavanozlarda tüketiciye sunulur. İyi bir sirkeye, taze otlar ve doğru miktarda tuz ilave edilerek dengeli ve kendine özgü bir tat elde edilir. Böylece turşuların kıtırlığını ve rengini kaybetmemesi sağlanır. Her damak tadına uygun turşuyu Kühne'de bulabilirsiniz.
Kühne turşuları sirke, tuz, sarımsak ve acı oranları Türk kıvamında, geleneksel bir Türk turşusudur. Acı biber turşusunun içerisinde %51 oranında acı biber, su, tuz ve sirke bulunur.
Güvenli kapak tasarımı sayesinde satın aldığınız ürünün daha önce açılmamış olduğundan emin olabilirsiniz. Kapağın ortasına bastırdğınızda kapak aşağı yukarı şekilde hareket etmiyor ve kapaktan ses gelmiyor ise ürünü ilk kez siz açıyorsunuz demektir.