Meyvenin en kalitelisini doğal mısır fermantasyonu yöntemiyle sirke haline getiren ürünlerden biri de Kemal Kükrer Elma Sirkesi… En doğalından, özenle üretildi ve ideal koşullarda şişelendi.
Aynı zamanda mutfaklarımızın ve sofralarımızın da vazgeçilmezi. Günde 1 elma yiyen insanın, doktora ihtiyaç duymayacağı inancını destekleyecek pek çok bilimsel veri bulunuyor. Peki meyve olarak, salatalarımızda, tatlılarımızda, saray mutfağında yemeklerde kullanılan ve bugün sıkça sirkesini tükettiğimiz elmanın mucizeleri nelerdir?
Bakterileri öldürebildiği için, dezenfektan görevi görür.
Kan şekeri seviyesini dengelediği için sağlıklı beslenmede etkilidir.
Tokluk hissi sağladığı için kilo kontrolü sağlar.
Kolesterolü düşürdüğü için kalp hastalıklarından korur.
Güçlü bir antioksidan olduğu için kansere karşı koruyucudur.
Vücudun PH seviyesini dengelediği için toksinlerden arındırır.