Pastavilla Mantı (Lumaca) Makarna, mantı severlere bir alternatif olarak üretilen, hamur açmadan mantı tadını alabileceğiniz bir üründür. Ürün, içerisine mantı harcı konulabilecek bir şekle sahiptir. Mantı harcıyla doldurulan makarna, sade makarna gibi pişirilerek yoğurt sosuyla servis edilir. Pastavilla Mantı Makarna sade olarak veya farklı soslarla da tüketilebilir.
Pastavilla Makarna saf durum buğdayından elde edilen irmikten üretilir. Makarnaya uygulanan kurutma yöntemleri sayesinde durum buğdayları ilk günkü kadar doğal kalır.
Doğal lezzetini ve tazeliğini koruması için makarnalar rutubetten ve direkt güneş ışığından korunmalı, tavsiye edilen son tüketim tarihinden önce tüketilmelidir. Durum buğdayından üretilen mantı makarnayı glütene karşı hassas kişilerin tüketmesi istenmeyen etkilere sebep olabilir.