Seyidoğlu fıstıklı tahin helvası en kaliteli susamların seçilerek özel taş değirmenlerde itina ile ezilmesi sonucu doğal kaynaklı tatlandırıcılar kullanılarak hazırlanmış olan antep fıstıklı tahin helvası Seyidoğlu ustalığının tecrübesi ile üretilmiş geleneksel bir Türk tatlısıdır.
SAKLAMA KOŞULLARI
Helvayı serin ve kuru bir yerde saklamanız gerekiyor. Ambalajını açtıktan sonra yeniden saklamak için hava almayacak şekilde ağzını kapatmalısınız. Ayrıca güneş ışığından da uzak tutmalısınız. Tahinden üretildiği ve doğal olduğu için Isı değişikliklerinde yağlanma olabilir ancak bu helvanın bozulduğu anlamına gelmez. Hava aldığında nemlenme olabilir ancak üzerindeki yumuşak kısım kazınarak kalan kısım yeniden tüketilebilir.